s

Lonci 

Mreža
Lista
  • Estio lonac P101 s poklopcem i silikonskim ručkama. Napravljen od visokokvalitetnog čelika 18/10, veće težine, što omogućuje bolje kuhanje i duže zadržavanje topline pripremljene hrane. "Sandwich dno" omogućava ravnomjerno prenošenje i rasprostiranje topline od grijačeg tijela.

  • Lonac za tjesteninu i juhu promjera 22 cm vrhunske kvalitete od rosfraja, olakšava vam kuhanje bilo koje tjestenine, a nakon toga ćete je i s lakoćom ocijediti. Bez rupičastog dijela može služiti i kao običan lonac.

  • ZEBRA set za kuhanje na pari, promjer 26 cm, je vrlo praktičan, lak za održavanje i dugotrajan. Namirnice pripremljene na pari zadržavaju više nutritivnih sadržaja od kuhanih. Pogodan za pripremu povrća, ribe, mesa. Materijal: rostfrei 18/10 ( SUS 304)

  • Lonac je napravljen od visokokvalitetnog čelika 18/10, veće težine, što omogućuje bolje kuhanje i duže zadržavanje topline pripremljene hrane. "Sandwich dno" omogućava ravnomjerno prenošenje i rasprostiranje topline od grijačeg tijela. Pogodan za sve izvore topline, uključujući indukcijske grijače. Materijal: nehrđajući čelik 18/10 ( sus304 )

  • Lonac je napravljen od visokokvalitetnog čelika 18/10, veće težine, što omogućuje bolje kuhanje i duže zadržavanje topline pripremljene hrane. "Sandwich dno" omogućava ravnomjerno prenošenje i rasprostiranje topline od grijačeg tijela. Pogodan za sve izvore topline, uključujući indukcijske grijače.

  • Lonac s poklopcem je napravljen od debelog (4,5 mm.) lijevanog aluminija sa dvoslojnim mineralnim (vulkanski kamen ) premazom, iznutra i izvana, koji je najotporniji na struganje i ogrebotine. Veća debljina stjenke omogućava ujednačeno kuhanje hrane i zadržava je toplom duže vrijeme nakon kuhanja. Pogodno za sva grijača tijela, uključivo indukcijsko.

  • Četvrtasti kaserol sa dvoslojnim GREBLON neljepivim premazom. Za termičku obradu na štednjaku i u pečnici.